fobi

Fobin vill adlrig gå över, jätteeeee jobbigt :/

skola i´dag sen jobb och en promenad på det! pluggar nu har prov imorgon går jätte bra! ska se om det går något roligt på tv':n som man kan somna till ska upp 7 imorgon försöka hinna duscha och sedan ta 8 bussen till skolan :)
Roligt inlägg?! NEE skulle inte tro det va... haha... Men roligare än så här blir det heller inte (maybe next time)




Grattis...

Grattis till mormor som vann 20,000 kr idag på (Postkodslotteriet*el vafan de heter höhö.)... Kul för henne mindre kul för mig, ja vill också vinna pengar :( hoppas bara på att hon delar med sig (tveksamt) :P


ny vecka, nya tag

Denna helg har varit sköön... inte så mycket sömn men vad gör man inte för sina vänner :)
fredags vart det jobb direkt efter det åkte jag till nykvarn och lekte, lördagen blev det TAKIDAAA grymt sexiga män man såg! :O kom fram ett par och började snacka fett med nice ;) (e man singel så vafan) ... haha-.
Idag blev det inte så mycket sömn, jobbade 11-15 drog upp till heron käkade myste och sen blev det film SAW 6...eller ska man säga SAU 6 ? HAHAHA.... när ja kom hem blev det automatiskt att man slängde av sig kläderna och på med mjukis så jävla sköööönt,finns inge skönare ;) ligger och kollar på paradise hotel, ur dåligt men man måste hänga med lite så man fattar vad alla snackar om :P---

SÖKER DEN RÄTTE......vart är du?


Toarulle.....

´hahah ja bara älskar mina vänner, har aldrig skrattat så mkt...träningsvärk imorgon kan man lungt säga! ;)
Som sagt vi var hemma hos nickan idag för att säga hejdå-.- tönten ska ju på lyxsemester i fucking LONDON biatch... vill följa med men får bli en annan gång..

Annars har ja vart i skolan (hade en lektion) sen var det stan med zelfa,jennifer,linnea och talliiiiiiiiiiiin.. och resten JOBB... gick hur bra som helt och jag älskar det! :) Hoppas bara på att det fortsätter gå bra och att jag får behålla jobbet ;) HÖHÖHÖ...

Nu ska ja pilla tjärt och sovaaaaa ladda inför MORGONDAGEN :D

OBSSSSS!! kan läcka ut tragiska bilder från kristina på blogg el facde vet inte än men om ni vill se gå in på

kristinask.blogg.se


fredag



God morgon gott folk :) Vilken härlig dag, mörkt som fan ute äre, men men .... Idag skola till halv tolv sen jobba direkt efter jobbet skickas man till nickan som snart åker till LONDON :/ Babe kommer saknaaaaaaaaaaa dig fan!!!
Vem ska ja ringa?!:P  Sover där varefall på morgonen blir det TAKIDAAAAAAAAAAAAAAAAA :D oye ;)

Ska klippa mig idag vet inte hur rakar nog av allt får se... har alltid varit nyfiken hur ja skulle se ut om jag vore skallig...

okey måste fan hoppa in i duschen nu hööööörs



Vill ha heeeelg..

helt virrig dag, vart tre ggr på stan idag också fattar inte varför men så blev det!! Har ätit skiit dåligt idag typiskt, åt inte NÅGOT förns 19.21 tääääänk dig?!?!?! Fattar inte huuuuuur... jag drack kaffe i skolan med peppakakor,druckit vatten men fan ingen mat joo juste en knäckemacka WOW, :( måste bli bättre på att äta nu alltså annars mår man inte bra.!

Köpte lite saker på stan, meningen var att jag skulle langa hem en tröja som ja skulle ha första dagen på jobbet, men kom hem med allt annat istället och får nu titta på en tröja imorgon.
Blevbland annat en svart mössa, hårklämma med rosett,mascara och örhängen :)

Imorgon blir det fullt ÖS medveslös! Det är så att jag ska ta min modell(kicki) till min skola och göra sminkningen som är tänkt och klä på henne kläderna ja vill att hon ska ha,så ja får se helheten! :) kommer bli skiit bra. Min fotograf är Niklas Holmberg från foto i wendelahebbe(stavning) :P ska bli kul intressant att jobba ihop med honom.. Nää nu skulle ja kunnat säga god natt men är så fruktansvärt pigg att jag måste nog gå upp och städa lite i rummet sen kanske dricka mjölk vilket sägs göra en tröttare eftersom ja ska upp tidigt imorgon :( Pust*

Hejdå... :)<3


hola

någon som såg the voice imorse? ... inte visste jag att vi har en "snopp" hihi...

Idag ska vi bara ha smink till klockan tre.. kulkul, ska förbereda inför plåtningen,rita upp och kommapå exakt vad det är jag behöver ha med!! Har en idé men vill utveckla den litegrann.

Idag är klädtemat: SVART! eftersom jag inte vet vad jag ska ha på mig och det är dystert väder så då får det bli helsvart och vita converse. :)

Ska ordna frukost nu så.. adios amigos!


Vad tycks?!?!


sleeptime..

Har varit och solat tog en lång skön dusch efter och gjorde lite hårinpackning, sitter nu i min säng fräsch och laddad inför skoldagen imorgon.. Början kl 10.00 ska bli skönt och få sova ut litegrann :)

Mamma har köpt en jätte fin julstjärna till mig som helt plötsligt stog i fönstret och bara ser allmänt fin ut :) Tack mamma. <3

Veckans planer på ett ungefär: ( Allt kan hända)

Onsdag: Stan med Nathalie
Torsdag: Plugga,sen laga middag till familjen
Fredag: Sleepover at nickans place
Lördag: Färga håret, takida konsert innan det åker vi upp och käkar på resturang :)
Söndag: Plugga,plugga,plugga...Sovaaaa :)


Ska sälja den här klänningen jag beställde hem. Aldrig använd skiiit snygg på(pröva den en gång)
Strl: 36(liten)... Är inte lika lång som den ser ut på bilden. mejla om ni är intresserade
[email protected]


 

 


Vill ha..



Snygga eller vaaad? ...


Såå sött, snart mitt


Horoskop

Jungfrun 24/8-23/9

 Väldigt vanlig tisdag som dock avslutas med en skön, smått glamorös afton. Mycket att njuta av.


Vad har ni för stjärntecken? :)


like it...

http://www.aftonbladet.se/plus/sofismode/  = Kolla in här om ni vill läsa mer om hur det går till!

Här kan man läsa om hur man klär sig smal...Det gillar vi :) Nu i vintern när man inte visar sin kropp lika mycket så kanske man lagt på ett par kilo:n vad vet jag?! Men då kan man ju trolla bort dom litegranna så man mår lite bättre :) ...hehe


det blir....


Denna färg är det jag vill uppnå,blir väl på lördagen jag hinner :)Vad tycks?


trött...

Godmorgon! Hur mycket man än sover blir man aldrig pigg... Ska hoppa in i duschen nu och göra en stadig frukost Ps.om jag hinner :P

Klockan tre ska jag förbi mitt "blivande jobb" ska bli spännande..Sen hem och plugga inte lika spännande.

pusspåer......


Antingen eller....


Vi är alla värda nånting...


Vill ha i nacken eller handleden...(Utan döskallen) :P




och....

den här snygga på foten..

Meeee like


Hävla in my heart

Vill bara tillbaka till (Hävla) dom bästa dagarna i mitt liv hade jag där, tills ja kom hem... :/ Datan är helt fuckad vet inte vem som har varit på den..Msn funkar varefall INTE!! FITTSKITTTTTTTTTT... och alla är bara irreterande vill inte vara kvar i tälje kom hem för 15 min sedan och vill inte vara här en minut till... Jävla skit stad!

Mycket man tänker och funderar på vad man ska göra, men man vet inte vad man ska göra förens det är försent!

back to this shit...


dags att åka..

Klockan är 07.40 och jag ska ta bussen till skolan om en stund, ska först till salongen och få lockigt hår sen har jag nån lektion och sedan drar vi oss iväg... ska bli riktigt kuuuuul..... :D

Men nu måste jag fortsättamed det ja höll på med byebye.............


En sminkning från Nikita <3 ...

 


snart där,...

Ja då vare snart fredag då! Ska bli skönt och komma iväg till farmor och träffa mina kusiner och allt vad det nu är :P Jag åker dit med Nathalie imorgon ska bliii super mysigt, längtar verkligen..

Ringde farmor och så här var konversationen på ett ungefär!
Farmor: jaa men ni ärså välkomna ska bli skit kul..
Farfar(i bakgrunden) : ingen 20-30 årig brud hon släpar med nu då :P?
Farmor: Näää men farfar, slutaaaa mohaha
Jag: HAHAHA  farfar dröm vidare.... inget för dig
Farmor: Han ger sig aldrig ;)


PUSS.älskar alla som älskar mig


Denna snygga tjej ska med mig!







vänner är allt















Ååååhh!!!

Jävla skiiiit då! Trodde jag hade alla böcker hemma men NEJ varför skulle jag ha sådan tur nu måste ja tillbaka till hor skolan och gå upp för alla fula trapper och hämta allt.... Men bajssssss dåååååå!!!!

Jajajajaj,har ielafall fått ett jobb vilket jag är glad över :) Men nu vill jag bara att det ska bli JUL...  I år ska min moster och kusinerna fira jul hos oss det tycker ja ska bli roligt eftersom det bara är massa gamlingar i vanliga fall (DÖTRIIST) men man vet aldrig med dom, dagen innnan jul kan dom åkt till Thiland eller något så typiskt!

Ska klä på mig och kila till bussen ska hinna med 13 över....
seYA.


Hiho...

Idag kändes allt bara bra!, Sov inte så bra inatt men vaknade upp kl 7.00 hoppade in i duschen och där startade min dag en helt vanlig onsdag.. Började med att åka till min läkare som befinner sig på "Sophia hemmet" i sthlm, fick hårdare regler med träningen inge kul, om ja inte tränar blir det antagligen en tredje operation och då blir det bara mer fuckat än vad det redan är. Så ska ta tag i det där imorgon och ringa min sjukgymnast!
Höjdpunkten på dagen var en gooood lunch med min snälle kusin sen lite shopping och en sen fika på mysigaste café.... drog hem en sväng till henne hälsade på vovven och moster såklart!! Sen hemfärd och städade rummet och insåg att ja börjar inte förns 10.25 imorgon sköööööööönt säger maaan bara :D Hade ställt in mig på att gå upp 7 imorgon med meen får lite sovmorgon..

28/11-09 TAKIDAAAAAAAAA here we come...........

God natt, dvs, trött på att skriva mer.... <3 ;)

 

 


Onsdag 18/11-09

När det gått en tid svalnar förstås förälskelsen igen, särskilt som jag inte bryr mig så värst mycket om eldiga ögonkast,utan glatt trampar vidare.

Tisdag

Jahapp, imorgon blir det Capio Artro Clinic (sthlm) kolla så knät är som det ska!!! Blir fika och lunch däruppe sen med kusinen :)

Pratade nyss med min älskade farmor, ska åka dit över helgen om hon inte skulle på katt-utställning.
Skönt å höra hennes röst igen, det var länge sen..

Ikväll ska jag ut på en promenad med Nathalie och ingen vovve denna gång, blev att hunden rensade upp hela vägen från torkat tuggummi fastklistrat på marken till vantar som låg på vägkanten helt ensamna... (Usch) :P
Inget jag skulle rekomendera såg inte så gott ut

............Dåsåå...........

Då var helgen så gott som planerad, hoppas bara inte på något hinder( får hålla tummarna) ...

Vill färga mitt hår typ rött/brunt men vet inte om jag skulle passa i det?! Hade det förut ....vad tycker ni? Blond,Brun eller rötott :D




RÖD? BLOND? BRUN?


Hej!

Internet och tv apparaterna där hemma är tyvärr ur funktion men kanske funkar tills ikväll, därför jag inte har skrivit någonting under hela helgen! :(
Sitter i skolan nu och skriver ut lite bilder och sådant, funderar på att snart smyga hem och kolla på en film och äta lite frukost/lunch....mums!!

Saknar mitt hjärta Nathalie, mysigt och vara med dig igår hihi... får väl komma över ikväll igen om min tv inte funkar ;)


VILL HA SNÖÖÖÖ


Torsdag 12/11-09

Jahapp, då vare fredag imorgon! :) Sköönt förutom att ja har blivit sjuk av vaccin sprutan som jag tog igår.. Har haft feber och legat i sängen och haft ont i hela kroppen. Gör såååå fucking ont!!!! Hoppas att jag mår mkt bättre imorgon annars kommer ja "kuttttaaa" alla... 
Det blir at Tinas plaze tomorrow ska bli grymt kul... Vill ha HELG NU

Ballerina kakor in my heart <3 :)



Thats how mutch i love you

Ibland kommer man verkligen ingenstans, man står och gräver i samma grop som för två år sedan.
Hur kommer det sig att du fastna i mitt hjärta så hårt att jag inte vågar plocka bort dig! När ja ser dig får jag ont i magen, när jag hör din röst får jag gåshud, vill ha dig hos mig hela tiden.Finns ingen man kan jämnföra med dig du är den du är och det älskar jag!

Vi alla gör våra misstag men är det okej att ångra sina?! Kräver bara en sak av dig,det är att jag  vet att du är min och ingen annans att du alltid kommer stå vid min sidaoch värma mig.

Önska att jag aldrig träffade dig, så jag slapp känna så här.

Är det okej att inte gått vidare efter snart 3år?



tisdag 10/11-09

Snart "God Jul" ... Tänk vad mysigt det är på julen om det finns snö såklart, annars är det ganska misslyckat!
All god mat,julmusiken,allt bakande julgranen som står och barrar i ett hörn och att "hela" familjen är samlad...

Back to reality... Skola idag, hade idrotts prov gick väl helt okej, glad om jag bara blir godkänd :/ Kom hem tidigare idag från skolan och hittar min mamma liggandes på soffan såg helt mördbultad ut, hon kunde inte röra sig imorse så hon fick bli hemma och det gjorde hon helt rätt i. Önska att hon var hemma varje dag eftersom hon verkligen behöver vila, men hon vill inte sååå vad ska man göra :)

Ligger nu och har kollar på tv och har pluggat på svenskan hela dagen,(typ) hehe... Men det känns som jag kan nästan allt så det är ingen panik det ska skrivas på tors..

Ikväll blir det nog en promenad och sedan en varm skön dusch man måste ju vara ren innan Dbh sätts på! :P

Ska upp och äta nu blev ingen luch i skolan bara en snabb fika med cola och sockerbulle med maja,tina,sanna och erika.. jätte trevligt




brustet hjärta

Fibromyalgi / Översikt

Allmänt

Fibromyalgi är en sjukdom som innebär att smärtimpulserna förstärks, vilket gör att man blir mycket känslig för smärta, att smärtan sprider sig till många ställen i kroppen och att den blir kvar länge.

Den ökade känsligheten för smärta kan uppstå av att man till exempel länge har haft ont på ett ställe i kroppen, eller stress som gjort att man fått värk. Ibland är orsaken okänd.

Man har oftast värk i musklerna, men den kan också sitta i leder, ledband och skelett. Det är vanligast att få ont i nacken, axlarna, nedre delen av ryggen, händerna och fötterna. Smärtan kan vara ständig, eller med kortare uppehåll. Ofta har man ont olika mycket i olika delar av kroppen, och smärtan kan variera från en dag till en annan. En del blir bättre de första åren, medan andra har besvär längre.

De flesta som får fibromyalgi är mellan 30 och 50 år och kvinnor.

 

Symtom

Om man får fibromyalgi är det vanligt att man får värk på både höger och vänster sida av kroppen och på övre och nedre kroppshalvan. Man blir ofta väldigt trött och stel, och man kan få svårt att lyfta saker.

Efter ett tag kan sjukdomen göra att man har svårt att sova, blir orolig och nedstämd och får stressrelaterade besvär, till exempel magbesvär och migrän.

 

Behandling

Det kan vara svårt att behandla smärtöverkänsligheten, däremot går det att behandla symtomen. Det är viktigt att vara fysiskt aktiv för att hålla igång kroppen, till exempel genom vattengymnastik eller promenader. Det är också bra att göra avslappningsövningar och en del blir hjälpta av akupunktur eller massage.

Vanliga smärtstillande mediciner kan hjälpa och om man får mycket ont kan man få receptbelagda mediciner. Det finns också läkemedel mot sömnproblem och nedstämdhet.



Hur jag ska orka det vet jag inte men gör allt för dig mamma, för att jag älskar dig mest av allt på hela jorden.




Om någon vet hur ja ska göra för att hon ska slippa ha ont så snälla säg till!!


one and only


Sitter på lektion och ska snart kila iväg, hem och plugga...
Här är från 2007 i think?!?! Italy whit my old friends and thank god for that!



Från balen...


"Vi kan med våra tankar skapa vårt liv här och nu"

Goodmorgon allesammans!! Sitter nu i sängen och inväntar tiden.. Ska snart åka till skolan och ha en lektion sen blir det mer plugg hemma. Nää nu måste ja kila iväg.

Puss.


Farsdag=värdelöst!

Man kan ju alltid försöka, behöver inte vara på samma nivå som han..

A- Grattis på farsdag! :) Hälsa alla från mig.Kram
P-Tack och ja

I will never be the same, i will never know who i am.


År 2010

Nästa år tjeeeeeejer ska vi fan utomlands och haa så jävla kuuul, vart vill ni åka??!?!?!!?!??!?!?!

Nickan sa något ställe som verkade bra, men vi får beställa nångång efter nyår eller kanske tidigare :D


youre life never end´s

En stooor besvikelse denna helg :/  hade höga förväntningar, men nästa helg blir bättre (GARANTERAT) Köpte biljett till Rönninge så det ska nog bli bra trots allt!!

Idag var jag bara hemma, har mått illa och haft jätte kramp i magen "buhuu" , Vet inte vad det kan vara.. Liten del beror väl på min P** men jag brukar inte må illa.

Ajaa har kollat tv ätit glass och druckit COLA :D Ska köra till nynäs imorgon tillsammans med mamma och besöka min älskade morfar och Harrieth, det var ett tag nu sen sist så det ska bli lite kul, sen back to reality prov på tisdag och har bara kollat litegrann måste RÅÅÅ F***** plugga usch..

Ska kolla på tv nu tills jag somnar bara spela harpan en gång tills jag vinner :P Mupp som man är så har man fastnat i det!

Beställde fresten den första klänningen, (sorry nickan) men mina booobsss kommer smita ur den där klänningen så den första passar bättre så jag vet vart dom är :P .. Klänningen ska komma nångång i veckan så hoppas den hinner komma innan helgen så jag kan ha den i rönninge :)

God natt alla faaans därute haha ;) Peace out


"Till Pataaaa"

Nathalie, minns du den dagen vi gick på stan i år och dar och letade efter skinhandskar med hål och utan fingar och allt annat vad det skulle vara! :) Jag har hittat några liknande, tyckte dom såg bra ut man kan ju alltid piffa upp dom själv med nitar eller något :P

Skriv vad du tycker så get ja dig hemsidan och sådär :) Puss Puss





Äntligen fredag

Hejhopp!

Kom hem för en stund sen, hade prov sista lektionen och redovisning på det gick skit bra!
Nu är det bara några prov kvar ca: 548456456 men har kommit lång bit på vägen :D

Nu sitter jag och äter choklad och kollar på kläder på Halens, såg en jätte fin klänning men vet inte om jag ska beställa den!! Vad tycker ni om den?

Puss..


Den här eller......


Den här! Vilken skulle va snyggast på moii?!?!?!?



jag kan inte be om mer

jag bara älskar er tjejer.. Ni gjorde gott idag genom att prata med mig, och det känns som att vi alla har kommit en bit på vägen, nu är det min långa väg kvar och den ska ja ta verkligen ta tag i så vi slipper sådant samtal igen. (hihi)

Peace out bitches ;) <3

Ta ingenting förgivet

Hej alla!

Idag har det snöat :D fast synd bara att det bara blir slask :(

Slutade 11.20 idag rätt skönt, nu halv ligger ja ner i soffan och kollar på tv, är så grymt trött kommer alldeles strax somna..


Kollar på Oprah Winfrey, handlar idag om barn som blivigt inlåsta av sina föräldrar i flera år att dom har ännu inte lärt sig gå,prata eller skriva fast dom är runt 9-11år gammal.
En tjej som blev utslängd av sin mamma vid tre års åldern som har bott ute med hundar i fem år innan hon räddades, när hon blev omhendetagen kunde hon bara gå/springa som en hund, hon lät,tvättade,åt,betedde sig som en hund och trivs bättre att bo med hundar än med människor. Hur hemskt är inte det?!?!?
Helt sinnessjukt, när man hör och ser hur andra barn har det så uppskattar man mer vad man har och vad man inte har, man är glad att man har tak över huvet och mat på bordet!






Onsdag

TRÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖTT.....

Har skrivit klart rättkunskapen, svenska novellen, robinson och påbörjat plugga till idrotts provet, fii fööön vad skönt :)

Imorgon kommer tjejerna hit och myser med film och godis... Vad skulle jag göra utan dig min älskade (höhö)

ett måste

SKOLA.... Ni hajar själva, man behöver inte gå det är ju faktiskt frivilligt men ändå känner man ett måste att varje morgon kliva upp och tralla iväg till skolan och leka duktig när man i själva verket inte alls är det!!

Att känna all onödig press,stress, och ingen tid för fritid är sååå jobbigt och såååå tråkigt, eller är jag den enda soom känner såhär?! Knappast...

Att plugga till en prov är helt värdelöst, man pluggar för stunden men sedan är nästan allt helt bortglömt.
För att man pressar in en massa information på en och samma gång och sen blir det kaos när man sen sitter där med pennan i handen och pappret med frågorna nedanför. Hemsk känsla heeeeemsk, mår dåligt över att bara tänka på det!

Så en förbättrning hoppas jag det blir snart, man får bara be och kämpa på, det är trots alls inte så långt kvar, har varit nära att hoppa av många många ggr troooo mig, men man känner endå något som drar en tillbaka vad det är kan jag inte sätta fingret på men att träffa sina vänner , saker att göra hela tiden man kan sjukanmäla sig när man är lite krasslig och ta igen läxor senare man har det ganska bra i skolan till skillnad från att jobba 24.7...

Då blir det svårare om man råkar ut för värsta förkylningen med feber och hela rubbet, då blir det nudlar hela månaden då haha skämt o sido..

Skriver det här för att jag inte visste bättre och att jag är jävligt trött men kan inte sova, för mig är det här ganska sent och lägga sig när man ska upp 7 imorgon kommer vara dööööööd zombie eller liknande..


Slut pratat här för ikväll.. Imorgon blir det lite bloggande men för det mesta pluggande (yuk)

Puss.


en liten bit på vägen

Sådär.... Nu ärnovellen skriven, duktigt av mig frågan är ju bara hur bra den blev men det spelar ingen roll så länge jag gjorde den :P

Vart lite av det här så ja kunde konsentrera mig bättre




Ingen favorit direkt


Tisdag 3/11-09

Heej, godkväll eller vad man ska säga! :) Har städat och möblerat om lite i rummet för att få en annorlunda atmosfär än vad ja hade tidigare, och det funkade vart riktigt bra faktiskt! :)

Sitter nu i min soffa och har tänt lite ljus och ska fortsätta skriva på min novell som aldrig, då menar jag aldrig bli klar, jag vet inte ens om jag skriver rätt eller om det har något budkap i den, men det märker vi då jag fått betyget satt hehe :S .. Ähh man ska inte vara så hård mot sig själv utan göra så gott man kan och det brukar oftast räcka!

Kl:20.00 får jag besök här så måste hinna skriva klart svenskan och kanske lite andra läxor måste jag komma undan med, så dags och sätta lite fart tycker jag...

Missa inte Dbh ikväll kl: 21.00

Puss.



Måndag

" Det är början på veckan, det är dags fööööör måndaaagsmyyyyyyyyyyss" :D

Idag var ja på stan fotade lite (hade ju faktiskt lektion) .. Sen efter jag slutat gick jag och Nathalie ner på stan och kollade i ALLA affärer (bokstavligen) lite jobbigt för knän, fötter och rygg men aja, lyckades hitta snygga jeans-tights eller man man ska kalla dom! :)

Vart riktigt nöjd, sedan åkte vi till Ikeaaaa var hur trött som helst så när vi stog i kön garvaa vi såååå mycket att jag fick ingen luft åååååh vad jag älskar det, bästa känslan ever..

Back to now, har skrivit klart en uppsats om abort, mycket intressant ska bara börja på svenska novellen nu som ska vara 3-7 HANDSKRIVNA sidor JIpppiiiiii...

Ska blenga lite på RAW nu sedan blir det mer plugg..

Hade bra människor!!.

 


Vart en och annan godbit...

MMM Marabou..


helgen+mer

 



























hey

Ligger fortfarande i sängen, orkar inte kliva upp..

Så mycket som snurrar runt i huvudet på mig att ja blir alldeled yr..!! Vill att något kul/ händelserikt ska hända innan ja ruttnar bort!!

Efterlyst på NATHALIE, vart är du min babe hör av dig när du ser mina mess eller det här förståss! Miss ya,,,..



Söndag

Usch!! jag verkligen hatar söndagar, man går bara och mår dåligt och har ångest för att det är skola imorgon..
Ligger kvar i sängen orkar inte kliva upp, varför ska man ens kliva upp? kan man inte bara ligga i sängen hela dagen och inte göra ett skit och bara invänta måndagen! Men ja måste plugga idag :( buhuuuu har tre prov ja missat som ska göras innan jul plus att vi har massa inlämningar och prov påå det också, mår inge bra alltså!!!

TO MUTCH FOR ME!!

Vad vill ni ha av mig?, jag känner att ja försöker ge er allt ni är värda!
saknar att ha någon tätt vid min sida..

RSS 2.0