brottom

Kännre mig väldigt stresad nu, mitt rum ser ut som ett bombnedslag för tillfället och bussen går om en kvart, har inte bestämt vilken jacka jag ska ha på mig idag heller :/ jobbigt...

Så glad som jag var igår var ju ingen bra idé, viste väl att något skulle gå snett, vaknade inatt vid 3-4 tiden och mådde jätte illa och ont i magen, :( Spydde inte, men fan vad äckligt asså jag drack ett glas a-fil dödade bakterierna sen somnade jag ståendes, vakna till vid sex och gick och la mig :S
SKuuumt va?!?! haha..

Nu jobb sen sola, och träffa sofia lämna lite saker. Puss påer



Jag är så glad

Helt plötsligt känner jag mig mycket starkare!!! Att stå emot och tänka mer på mig själv... jag vill ju inte ha ihjälmig själv, först har jag ihjäl någon annan föst *ironi* hahahah.. Nä men en dag kommer den dagen för er alla om den inte kommit än, man bara känner att fan vad bra det går man känner sig stadig på jorden, och det flyter på för sina nära och kära, blir så lycklig för deras skull!! :)
Hoppas dom är lika stolta över mig haha det tror jag nog..

Min dag har bara varit bra liksom, känns lite läskigt bra nästan, nästan för bra för att vara sann... Rätt som det är händer något hemskt och hela situationen ändras... Vilket jag inte hoppas på såklart!

Nä men mina vänner, idag har jag jobbat, sen chillade jag runt och kolla lite kläder på mitt "jobb" ;O köpte en rosa fin (oversize) tröja bild kommer sen om inte i verkligheten sen drog jag hem till Emelie och vi har käkat mat och kollat på masssssssssaaa GOSSIP GIRL mee love ...

Nu ska jag kolla lite vad sm bjuds på internet HÖHÖ, och sen läsa lite ur min bok.Hade gött Puss



Här har vi också en lycklig tjej (måman säga, herregud)

Ny dag, nya tag

Har panik över hur jag ska lägga upp mitt arbete i sommar! Har två jobb jag ska vara på.åååh krångel
Övrigt då snart helg känns skönt, ska jobba men är ledig söndag skönare..

Lördag middag med personalen på J:c ska bli jätte trevligt..
Nu ska jag fixa mig med det sista, har inte mycket tid på mig! Sen blire jobbjobbbjobbjobbb :)

Pusspåer



Sitter i solen och bara ser glad ut?! :P haha

Tiden läker sår

Det här inlägget skrevs nångång i Januari, och jag kan säga att tiden läker sina sår, och att folk kan faktiskt förändras även fast man aldrig vågat ens drömma om det! Tack vare mina vänner har jag klarat mig. Älskar er som funnits där för mig, ni är bäst <3 :)



Att leva i det livet att känna sig skyldig till allt varje dag, kalla blickar som skär igenom själen och spydiga kommentarer som sätter sig på hjärnan och grubblas dag in och dag ut.
Jag önska bara att du fanns här att prata med, du förstår vad jag menar och du vill hjälpa till!

Men när det tärt på en i så många år, vet jag inte om det går, kanske det är mitt fel alltihoppa, att leva med en skuld man inte vet är sann är som att bli överkörd av en lastbil så fort du ser honom...Att leva sånt liv kan inte vara hälsosamt för mig eller för mina vänner, att alltid få dom inblandade genom att dela sina problem, men från och med nu måste jag ta tag med det på egen hand och söka någon som vet vad jag känner från topp till tå!

Modern man växte inuti är inte desamma, kan förstå det själv att du mår som du gör i dagens läge, men låt mig hjälpa dig?! Försvinn från nuet och gör det bättre för dig själv och sluta tänk på alla andra förutom dig själv.
Hur du en tänker och känner för det här så kommer vi alltid klara oss, du behöver inte det du har nu!!

Jag gjorde endast allt för dig, varenda steg jag tar är bara för dig, för utan dig hade jag inte varit här, jag vill bara att allt ska vara som i mina drömmar och vissas verklighet!

Jag gör allt bättre för din skull, jag vill kunna orka mer men det skär i mig själv och kämpa mot smärtan är du expert på...Tycker synd om dig varje dag som måste leva i det här, du är alldeles för underbar för det här och är värd allt på jorden..
Du måste få höra från andra perspektiv för att inse din förtvivland och bättre på dina ord mot honom, allvarligt du kan inte tycka att det är okej att han vill ha ut mig härifrån och aldrig vill se mig, han vill föärstöra mitt liv som jag försöker bygga upp på egen hand, du kan inte mena att du vill att han ska höja handen och jag ska få ärr för livet för det är precis det han gör, du som inte ser allt har ingen aning om vad han säger till mig bakom ryggen..

När ni ligger risigt till drar han bara upp plånboken och drar kortet för allt, men vart är hjärtat inblandat, du tror du är så lycklig men i själva verket blir du phsykiskt misshandlat och det är värre än fysiskt, sår läker med tiden men hjärtat och huvudet sitter alltid på sin plats och utan det finns det inget kvar av dig!

Sluta andas in ondska varje dag så lovar jag dig att du kommer stå på fötterna som förr. När man tänker på dig börjar tårarna rinna, verkligheten kommer ikapp och det gör ont inuti men jag vet inte vart det gör ont mest!!
Kanske har du ondare än mig, men hur ska jag veta när du låser in dig i mörkret där ingen kan hitta dig!

Andra sidan av det hela så finns du, fast ändå inte... Vart har du varit i alla dessa 17 år har inte hört något från dig, får lite besked av F, som inte är goda.. Att få höra saker som dessa är inte direkt läkande i processen, att ge upp hoppet och lämna över all sorg till nära och (kära) kan möjligtvis inte vara den bästa lösningen för någon utom dig själv, men eftersom din livsstil går ut på att bara du är den enda på jorden så förstår jag det beslutet du inte utförde men ibland önskar jag nästan att du gjorde det, så jag slipper känna skuld till att hälsa på någon som dig som inte bryr sig och har skapat ett nytt liv i sin nys stad och nya hus.
Att bli utbytt sådär lätt kändes svårt i början men efter gaddningen kändes det sååå mkt bättre, tårar har alltid slösats men inte så mycket som bordes kanske för att jag börjar förstå att jag inget kan göra åt saken utan bara du själv!

Vill du leva den livsstil du gör i dagsläget så FINE, det är upp till dig, blanda bara inte in mig i ditt skit, för ja försöker uppfostra mig själv att aldrig gå samma väg som du nånsin gjort och aldrig skada någon annan så djupt att det når botten, smärta för sådant är inget som man tvättar av utan det sitter för livet.
Jag har delat kramar med dig men det är som du är någon annanstans och inte i min famn, vad vill du att jag ska göra?!?!?!... Jag kan inte göra så mycket mer, jag har ett liv här som jag försöker hålla samman och försöker hitta lyckan med livet.

Det finns mycket som man inte vill spola tillbaka till, det är rena mardrömmen och kommer förfölja mig vart jag än lever med vem jag än lever med. Nätterna är mörka även inuti det är långt ifrån relativt ljusa..



Många kanske inte förstår innehållet med inlägget som jag skrivit, men går inte in mer på detaljer.. att blotta sig så här mycket tog mig mycket mod.


Ikväll

Då satt man här igen då, som igår vid samma tid och kollar på two and a half man bästa pogrammet eveeeer, visst?

Har massa som jag längtar till i sommar! För det första VÄRMEEEEEN, sen såklart utlandsresan i augusti, plus allt kul vi tjejer ska ha..Och en hel del arbete kan jag meddela om!! Ska se till att bara inte gå in i väggen :P

Helgens planer då!? En dag i tagen, men va fan måste se fram emot helgen right? ;) Party eller??

Puss påer





Sommar och sol <3


God morgon

Trist väderute gott folk ;/ , men vad ska man göra på med varma kläder och dra till jobbet! Fast först måste man fixa sig kan inte se ut så här som jag gör nu :P

Efter jobber blir det väl sthlm antar jag... ;)

Nu blire hög musik och plattång. höres puss påer



Ny duschad




Lockigt eller....


Rakt?????

Det bästa som finns att göra innan man går och lägger sig är en kvälls-dusch, vem tycker inte det?? Dom som inte tycker de,är äckliga :P haha


Några måsten i sommar

  • Ut och shoppa
  • Ayia Napa
  • Festival
  • Tattoo
  • Navelpiercing
  • Träna inför beach 2010
  • Köpa tabletter till håret, så det växer lite fortare
  • Köpa lite nytt till rummet
  • Planera min födelsedag
  • Ringa och boka in masage
  • Buuuussssssaaaa masssssaaa




Ändrade planer

angående tatueringen blir den av den 24:e istället, varför vet jag inte?! :O

Amanda= Damp? Eeehh jaaaaaaa... Hade fixat allt så bra genom att tagit ledigt och nu ska jag jobba den dagen, men det löser sig på något sätt, det måste lösa sig!


Amanda,Amanda(jag) & Kicki + någon gravid mage på mig ser jag :(



Snart måndag :(

Den här helgen har gått så jävla fort, har inte hunnit med allt jag hade önskat :( Men hann varefall åka till min kusin och göra henne glad, vi har bakat åkt runt i hela stockholm,lagat bääästa maten ( Revbenspjäll med bakad potatis) varit ute med hunden 100 ggr och kollat på tv huuuuuuur skönt som helst.

Fick visserligen i mig lite öl också hehe!

Puss påer



Nu ska jag krypa ner i sängen och värma mig och kolla på film, God natt mina kära


Tanklös för tillfället..

Någon som har förslag på vad man kan göra?? Är nämligen ledig en hel helg, vilket var siåså där 65364år sedan... När man väl är ledig så händer inte ett skit..
Vill leva farligt och ha grymma dagar som får en att måå så jävla bra!

Puss påer



Amanda, Amanda & en del av mickis arm.. ;)


nu blire.....

Film och få håret fixat.. ska bli nice hoppas jag :P

Många fina minnen,älskar dig <3




snart klar

ny duschad, fan vad skönt det är!! :D Nu ska jag klä på mig föna håret och allt annat en tjej gör efter duschen! ;)

Puss påer



Fredag morgon!

Godmorgon allesammans!

Sitter och lyssnar på spotify och ska hoppa in i duschen nu..

hörs
puss påer

yoyoyo

tjeeeena!

Idag har man varit lite krasslig, feber och trööööög som en åsna! Men känns bättre efter att fått leka med Nathalie.. Så imorgon blire jobb för min del!

Fredag imorgon då, vad händer? Vad gör dagens ungdomar en hel helg som denna då man är ledig för första gången, känns helt overklig men tammefan helt sant "GILLA" ;)

Nu ska jag krya ner i sängen och kolla på tvvvvvvvvv

Puss påer




We are the world

http://www.youtube.com/watch?v=Glny4jSciVI

Massa kärlek till min mamma

Det borde finnas en dag om året man hyllar sina mammor stort! Inte bara mors-dag utan meeeeeeeeer,det är dom bästa på jorden.


Ibland får man stunder man bara sitter och tänker på allt! Idag var en sån dag, jag tänker ofta på min mamma, för att hon är en underbar människa och jag älskar henne så otroligt jävla mycket! hihi*
Hon är min inspirationskälla och utan henne skulle jag inte vara något!

Puss påer

Här kommer bilder från fotograferingen..








Dagens lycka

Det var inte meningen att klaga över mitt liv i förra inlägget, men det var bara en tanke jag fick!! Sorry...
Jag har det bättre än barnen i Afrika, så jag klagar absolut inte! Peace


Närspray vad skulle jag göra utan dig! Me löveeee, och sen en underbar choklad bit idag provade jag Apelsin krokant! Mkt god.. :)

Ikväll kl sju beger jag mig till Café Nova för att se resultatet på mina sminkningar och äntligen få träffa några klasskamrater som jag har saknat sååå mkt.

Hoppas man blir bättre imorgon så man kan gå till jobbet

Puss påer





Tattoo 3/3-10

.


Live är inte som en saga

När man var liten trodde man på alla sagor, det började dåligt och slutade bra!
Riktigt så är det inte :( Stor besvikelse.. För det första 1.man får aldrig sin drömprins i slutet 2.skurken åker inte fast 3. man blir tamefan aldrig lycklig.... Så kan dom skriva om sagorna till verklighet, annars blir det bara en besvikelse när man inser att det inte funkar på så sätt i livet!


Nu vill jag bara ha en mysig film, en mysig kamrat vid sidan och sen sovaaaaaaa bort min jobbiga förkylning :(

Puss påer..



Fan vad nice!

Igår blev det myskväll med Kristina,Sofia och Mikaela i sofias syrras lägenhet..Blev god mat och lite vin.
Sen fick vi fnatt och sprang ner till dalhkiosken och köpte på oss lite godis :P

JAG ÄLSKAR MINA TJEJER, utan er vet jag inte vad jag skulle ta vägen! <3

Idag: Vakna av att Mikaela snarkade som en MAAAAN jag skojjar inte, väldigt charmigt ;) Klev upp kollade lite på barnpogram (fanns ej något annat) hehe...
Fixade oss sen gick vi mot stan tog tåget till sthlm och åkte till min sjukgymnast.. trevligt att dom ville följa med! Hade mycket glada skratt och härliga stunder som tex; När en buss skvätte ner mig med en massa lera när den åkte förbi, inge vidare... :( Fick fnatt och började gapa och skrika, vem skulle inte det liksom?!?! :O IDIOT BUUUUUUUSSSSS




inte min bästa dag

Idag var allt katastroft! Först igår kväll hände en liten olycka min mobil fick i sig lite för mycket vin och dog... Trixade med den hela natten gick och la mig 3 :/ Sen när jag vaknade hade jag såklart blivit sjuk, men drog ändå till jobbet kom lite sent för att jag missade bussen men fick skjuss... Ville bara börja tjuuuuuuuuraaaaa(vilket ja gjorde,pallade inte trycket)

Någon som är avis på en "underbar" dag



en gammal bild på mig och kicki


jobbaaaa

Igår var det tjejmiddag hos Kristina, jätte myyys mycket mat,skratt och dricka! Skit sköna tjejer också bästaaa!
Nu strax ska jag bege mig till mitt jobb där jag ska spendera 4 härliga timmar! Sen traskar jag över till min älskade granne Nathalie! Du är bäst.

JAG SKAFFADE SPOTIFY IGÅR, GRYYYYYMT!



lets love

kan man inte spola tillbaka tiden??, Neeh hade man det så hade det varit kanon!! För Amanda Maria Viktoria Mikaela Lovén har klantat till det rejält, som vanligt..

Ska sluta leta efter en man, han får leta efter mig och ta steget.


Har bokat tattoooooooooo igen, fett med nice va?!?!?! 3:april
Vad jag ska göra blir en hemlighet tills vidare...



Hej min man här

Hade tänk vänta med att visa min man, men kunde inte hålla mig..


Fast jag vill ha fler, men han får duga för tillfället!
Vilken är eran man? ;)


CRAVING

  1. Tattoo
  2. piercing i naveln (ofcourse)
  3. min dröm-man HÖHÖ
  4. egen lägenhet why not liksom..
  5. Hund & katt :)
  6. fylla på mitt gymkort
  7. THATS IT!

Den dagen kommer

Många tankar i mitt huvud just nu! Men känner ändå att det finns flera miljoner dessa "()" så varför slösa energi och känslor på något som inte dtker upp..

Har bestämt mig för att inte falla i fällan så enkelt som jag brukar, utan leva dagen fullt ut och göra spontana saker, det är det livet går ut på!
Man ska heller inte lyssna på vad andra säger, men å andra sidan kan det vara bra för dom vet bäst men man får skylla sig själv om man inte lyder och går sin egen väg :)

Happy timeeee, älskar min mamma och önskar att hon vore frisk så vi kan göra massa skojjiga saker vi brukade göra! Miss you <3


Utan dig vore jag ingenting




Önskar att jag hade dig i mitt liv,ibland får man inte alltid som man vill och det får jag helt enkelt leva med!
Men jag älskar dig!


meeeeer

Kom på att jag har beställt det här armbandet på www.Nelly.se får det antingen imorgon eller övermorgon :) Fint va?!



snart är våren här

Jätte fint väder imorse! Varmt och skönt vare...



Första dagen i veckan

Tjoho! Den här dagen gick ju fort förbi, tisdag imorgon och närmre helgen! :)
Jobbade idag, och shoppade lite saker.. (a) Gjorde även något bra idag köpte en klänning till Mikaela som hon så jätte gärna ville ha, hon förtjänar den... Vad har man vänner till :P Hon fyller också år snart så det där blev som en tidig present kunde inte hålla fingrarna i styr..

Nu Sitter jag och kollar på Sabrina tonårshäxan (grymt) haha... Ibland vill man vara liten igen






VILL HA DIG

VILL HA DIG


hoppas det går sin väg...

Längtar tills på onsdag! :) Ska bli skit kul.. Men längrae mest till Lördag då jag får träffa en viss person, ska bli grymt!!!!!... Kan typ inte sluta tänka på honom :O

Mars

Helgen var fantastisk!!!! Utekväll i sthlm, jobb,pizza,godis och bio med äckligaste bästaste vännerna tyvärr var inte alla med :/..









RSS 2.0