the best time

godmorgon! Sitter här med kaffe i handen så jävla gott. om 30 min beger jag min till solariumet sen 12 ska ja slita häcken av mig på jobbet... Sen beställer man hem en pizza och sitter barnvakt. kan det blir bättre?!?
inte för att jag ska vara duktig idag, då skulle ni sett mig igår,tog ett piller för min ***** blabla och jag gick upp i taket. Från att jag sov på bänken och bara var agro på allt o alla slutade med att jag satt kvar sist och gjorde klart allt nästan sen när ja kmr hem brukar man lägga sig kolla tv eller åka ner till stan,men inte jag :S jag började storstäda hela huset sen satte jag mig med mitt arbete och gjorde klart tre arbetet,visst är det bra? tror jag ska ta pillren varje dag vilken skillnad det va... 

you can cry in my arm,but what about me..

 

i need you more then you think

Dagen har varit seg och jag har haft mensvärk som är väldigt ovanligt för mig! Hade lite otur i det hela också genom att komma 1 ½ timme tidigare innan man ens började skolan, fick mig att starta på min nys bok jag köpte igår Bakom stängda dörrar rekomenderar starkt den boken.Vare fall läste typ ut hela och nu då?!
Färga lite på håret och tog en blöt promenad med hundarna och Nathalie,som sedan gjorde mig sällskap med en ocbox som vi snart kollat klart på :( sad.. men men livet går vidare,,

Imorgon blire sthlm med klassen något jävla besök på brandstation mitt drag att ragga någon snygging ;)
Annars är det meningslöst att ens vara där...Sen hoppas jag hinner hem till en fika med mina vänner i Södertälje

If i tell you the truth will you still love me?



Jag och min älskade lillebror Dennis



Hej :D

Länge sen nu!..
Dagarna har gått fort och valborg är snart här, helt sjukt! Planerna var ju att dra till Majas plaze men tror jag börjar med att jobba sen sitter barnvakt.. Efter det får jag väl dricka lite vin i min ensamhet om ingen vill yoina?!.
Valborg är sååååå överskattat så för mig spelar det ingen roll vad man gör igentligen! Hörde Gnesta festen, men seriöst hela Södertälje ska dit,?! Kul liksom.... då får man ju bli nykter ändå så man inte gör bort sig totalt så hela Södertälje ser!!!!.. Ska bli intressant och se hur många av mina vänner som ska dit..

Ska försöka katcha upp en lunch med dom snart också, saknar dom som SATAN! My babes

Kan ju avsluta med att jag hade en helt otroligt skön dag med min älskade Nathalie, först hade man tråkig skola såklart! dont forget! Men mötte upp henne och vi begav oss till stan hittade en hel del (nödvändiga) saker...

*Skinnjacka
*Strumpor till lägre skor
*Tunika
*Svart Bh-bikini (ETT MÅSTE) såå snyggt. Enda ja kan ha delvis men ändå ;) 
Sen lunchade vi på Samuraj GODASTE MATEN måste prövas.. 

Okej,då vet ni det..

  HEJDÅ :D




Hej

Fick ett damp-utbrott idag. Förlåt mamma!

Huvudvärk

Happ helgen spenderade man på akuten med en hjärnskakning..Hade varefall roligt med Maja, sen jobbade jag såklart! :) Det var så lungt på jobbet så kunde vila om jag så behövde..

En ny vecka nu framför sig, en del saker jag behöver få gjort, lite skolarbeten,läkarbesök och börja träna om jag får!!! 
Köpt två par nya skor jätte söta till sommaren, svarta och bruna... Nu vill jag bara ha LÖÖÖÖN :D

Sommaren är snart här, närmre Ayia Napa för mig och mina älsklings brudar, hoppas bara på att planen börjat gåtdå! Sist det va vulkanutbrott tog det 13 månadet :S Håll tummarna!


Suss-dags,sov gott <3


Fredag imorgon yippii

Då vare snart slut på den här veckan, har inte hänt så mycket har mest försörkt konsentrera mig i skolan, vilket har gått sådär. Mycket som snörrar i huvudet och man vet bara inte vart man ska börja någonstans!
Men gick klart skoldagen idag, sen blev det stan med underbaraste Nathalie, promenad 1 och ½ timme ute i skogen med hundarna! :)
Jag och Nathalie har pratat gamla minnen och skrattat och skrattat... kommer leva länge jag!
Har även gått efter Ronnys sovtips eftersom jag har svårt att somna tryggt och har inte haft en natt utan mardrömmar så länge jag kan minnas :S Så nu har jag täckt över mina speglar i rummet och satte dit min drömfångare över huvudet, får väl se om det funkar ;) spännande va???
Får vi se imorgon när jag vaknar...

Tänker på dig...:/




En gammal bild på mig och Stephanie i sthlm..


Livet är kort

Första tåren som spillts för dig, hoppas du klarar av denna canser! Tänker på dig..


Jaha ganska händelserik vecka hittils, mycke promenader, jobbiga stunder men mest skratt. Det gäller bara för en att gå vidare med livet och tänka merpå sig själv än på andra. Att sluta lägga ner så mycket energi på människor som man aldrig får något tillbaka av! Deras förlust min vinst.

Helgen lite kortfattade planer, lördag partaj i Salem (i think) inte säkert!..+ jobb såklart  i love my job..
Fredag ingen aning får väl seeeeeeeeee vad staden bjuder på och vad vännerna vill hitta på för kul att göra gatorna i södertälje osäkra ;) grrr..

NICKAN blev as glad när du ringde, värme extra mkt i hjärtat! Det bästa med en värdelös dag är när man ser att någon av sina närmsta vänner slänger sig på luren och slår en pling till moiii och frågar hur man mår, det är det bästaaaaa.. Förgyllar ens dag totalt!

Nu blire sömn och hemska mardrömmar :/ måste söka hjälp för det..Fått tips om att täcka över spegeln och skit men nu ligger jag så skönt i sängen att jag orkar inte kliva upp och fixa det mohaha,skyll dig själv säger spökerna :S


Pussss







BF1 <3


skola imorgon

Fan vad det ska bli skönt att få komma tillbaka till skolan efter 3 månader på praktik!
Dagen har varit bra, jobbade till fyra sen åt jag mammas goooda lasange, sen blev det lite shopping till mit rum..Fick in lite nya blommor ljus och sånt fint.. :) hihi

Jag saknar mina vänner Kristina & Sofia sjuuuuuuuuuukt mkt kan ni komma hem snart eller :( Love you



Bild från kryssningen 4/3



så typiskt

det blir inte bra. Först med min "sjukdom" tog prover idag också och fick mer medicin,och min Mormor fick tillbkaka cansern och jag vill bara härifrån nu!

Sticker antagligen bort till Hävla en vecka sen blir det jobb i helgen!

Min vän Mikaela fyller 18 idag också, Grattis till älskade henne <3


I min ensamhet

.....ska jag poppa popcorn dricka påskmust och lägga mig i soffan och kolla på film :)
För imorgon beger jag mig till the city ( sorunda..) Till maja och malin, för en trevlig helg tillsammans med dom på cinderella i think?! :O
 ajaa finns så många båtar så håller inte reda på vilken ja ska på, men mycket drinkar och lite killar blire varefall ;) Adios



Tattoo snart jippii..


Fan vad niceeeeee

Helgen blir grym......Kryssning+studentskiva... LET´S ROCK



Ingen får förstöra den


RSS 2.0